tirsdag 21. juni 2011

Siste dag i barnehagen...

I dag hadde minstemann siste dag på barnehagen. En epoke er over.  Han hadde med gaver til både store og små, som en takk for den fine tiden. En takk fra mamma og pappa som synes at barnehagen har vært verdens tryggeste og fineste sted for minstemann å være. Mest trist for mamma som har hatt begge guttene sine hos seg hver eneste arbeidsdag siden 2004....en merkelig følelse, å gå fra barnehagen i dag. Snodig å tenke på at fra i dag kommer det ikke plutselig en pjokk løpende inn i rommet for å få en kos i full fart før han løper tilbake til egen avdeling. Minstemann derimot syntes det var HELT greit... Han gleder seg sånn til skole at han ikke hadde tid til å tenke at det kanskje var litt trist å slutte på barnehagen.

Igjen sier jeg tusen takk til alle voksne som har vært med å tatt vare på prinsen min fra han var bare 7 mnd gammel. Lille pjokken som krabba rundt de første mnd i barnehagen før han lærte kunsten med å gå. Takk til alle som har gitt trygghet, et fang, hatt på plaster, trøstet, vugget i søvn, gitt opplevelser, gitt omsorg, vist og rettledet i alle disse årene. takk for alt dere har lært han og takk for at dere har vært med å gi han et godt grunnlag for videre utvikling.  Takk for at dere har tatt på dere verdens viktigste jobb. Nemlig å jobbe i barnehage!

Nå er det skole som gjelder. Og han er klar. Klar som bare det. Forventningene er høye og spenningen stiger nok etterhvert som sommeren går. I to år har han nysgjerrig fulgt med storebror når han har gjort lekser, tatt buss til skolen og vist frem prøver han har hatt på skolen. Stolt fikk han hilse på rektor i januar, og i mai var det fest for alle som skulle begynne i 1. klasse.

Gode venner i gata blir nå til klassekamerater. Spenningen stiger...Nå skal de sammen ta et nytt steg på veien i livet. Barnehagetiden er over, skolen venter, og de er klare alle mann.

Mon tro om mamma er klar?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar