mandag 22. august 2011

Endelig...

Endelig kom første skoledag!

En stolt storebror gledet seg veldig til å få lillebror på samme sted igjen etter et par år "alene" på skolen. Han startet i tredje klasse og nå er det ikke så viktig at jeg følger han inn i garderoben om morgenen lenger. "Bare bli med Henrik ned du mamma"

Sukk... han har blitt veldig stor den storebroren. Litt rart, litt stilig men mest av alt bare helt herlig å se hvor selvstendig han er blitt. Han ordner ut det meste på egenhånd, men selvsagt er det enkelt å rope på tjeneren, også kalt "mamma", når man er tørst, sulten osv.

Men stolt, det er han. Stolt og beskyttende for lillebroren som fortalte at han hadde blitt dyttet av noen i 2. klasse. "Bare kom opp til meg du Henrik hvis du vil, det er lov det asså. Da kan du være i lag med meg". Det er storebroren sin det.

Og lillebror var spent. Så spent at vi neeeeesten ikke kom tidsnok til første skoledag. Men etter en avledningsmanøver som fikk tankene over på noe annet enn all spenningen i kroppen, kom vi oss avgårde. Litt alvorlig til å begynne med, men så kom smilet. Verdens vakreste smil <3




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar