tirsdag 13. september 2011

Alene hjemme...

I morgen skal eldstemann ta buss hjem fra skolen og være alene hjemme til mamma og lillebror kommer hjem. Mamma innrømmer glatt at hun er litt nervøs.

Han har allerede vært hjemme alene flere ganger mens mamma har vært ute på små ærender på butikken. Men å dra hjem fra skolen og være alene hjemme til mamma kommer fra jobb.... gosh, det er så spennende!

Spennende for mamma altså, ikke for Fredrik. Han er cool, calm and relaxed. Og han har spurt om dette lenge. Fortalt meg om og om igjen om at han KAN være hjemme alene. Forsikret meg om at det går bra. Plutselig innså jeg at det var han som nå beroliget meg... Rollene er snudd om.

Mamma legger igjen en telefon som han kan bruke om det blir behov. Men den skal IKKE brukes til tull. Han skal ringe med en gang han kommer hjem fra skolen. Mamma legger frem polarbrød på benken som han kan smøre og spise om han blir sulten.

Jeg vet det kommer til å gå bra, det er bare så innmari uvandt og litt skummelt å skulle gi slipp på kronprinsen. Når jeg kommer hjem i morgen skal han få verdens beste klem!

Så jeg tar sats og hopper ut i det, i morgen.

Ønsk meg lykke til...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar